Power

Compacte en efficiënte medische AC/DC voeding

De P-duke MAD50 serie heeft een compacte behuizing van 3”x1,5”en biedt een continue vermogen van 50W, met een piekvermogen tot 140% voor 5 seconde. De MAD50 in ontworpen met een efficiency van maximaal 92,5% zonder derating of geforceerde koeling bij -40℃ tot +55℃ en kan zelfs met reductie van vermogen of een geforceerde koeling tot +85℃ werken.

Het ingangsbereik is van 85-264Vac / 120-370Vdc en biedt op de uitgang mogelijkheden van 5Vdc tot 53Vdc en afhankelijk van de uitgangsspanning een instelbaarheid van -10% of -20% tot +10%.

De MAD50-serie biedt volledige bescherming tegen kortsluiting aan de uitgang (continu, automatisch herstel), overbelasting (hick-up modus, automatisch herstel) en overspanning aan de uitgang (vergrendelmodus). En is voorzien van een geïntegreerd EMC-filter dat voldoet aan de EN 55032, klasse B voor geleide en uitgestraalde emissie. 

Met 2xMOPP, 4000Vac/ 1 minuut versterkte I/O-isolatie en minder dan 100μA lekstroom voor de patiënt, is de voeding zelfs geschikt voor BF toepassingen.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.