Thermal management

Chillers voor optimaal koelen

Seifert Systems ontwikkelt en produceert chillers voor industriële toepassingen. In veel applicaties zoals systemen om voedsel te verpakken, machinewerktuigen als laserlas-en lasersnijsystemen, industriële motorregelaars en datacentra is een primaire eis om vloeistof terug te koelen. Seifert levert systemen tot 160kW die ontwikkeld zijn voor de individuele eisen. 

Actieve vloeistofkoeling:
Om de temperatuur van de vloeistof tot onder de omgevingstemperatuur of onder de koelvloeistoftemperatuurte krijgen is er een actieve koeling nodig met behulp van een koelcompressor, dat kan een water- of luchtkoeler zijn. 

Passieve vloeistofkoeling:
Soms is de temperatuur van de koellucht of koelvloeistof allager dan de gewenste koeltemperatuur. Dat biedt een simpelere koelstrategie die niet afhankelijk is van een koelcompressor maar van een warmtewisselaar. De koeltemperatuur ligt in de regel 5 tot 10°C hoger dan het koelmedium. 

Met een stabiele temperatuur over een groot koelbereik, een temperatuurnauwkeurigheid van 0,1°C in combinatie met zuinige toerentalgeregelde IE3 pompmotoren biedt Seifert Systems de beste koeloplossing voor veel industriële processen. 

INFORMATIE SEI99

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.