Thermisch management

Chemisch resistente airconditioners

Seifert Systems introduceert met de Solitherm Protec serie, een speciale serie industriële airconditioners voor schakelkasten die in extreem zware omgevingen ingezet worden. Te denken valt aan toepassing in de petrochemische industrie, waterzuiveringsinstallaties, havengebieden, op zeeschepen en voor gebruik bij extreme weersomstandigheden met een omgevingstemperatuur van -40 tot +60°C.

Door gebruik te maken van robuuste componenten, speciaal gecoate condensor en gecoate binnenleidingen in combinatie met  een roestvaststalen behuizing van V4A (AISI 316) is de beste  bescherming tegen chemicaliën en zoute mist gewaarborgd.

Met een beschermingsklassen IP56, NEMA / Type 12, 3R, 4X wordt gegarandeerd dat elektronica in elke corrosieve omgeving altijd op de gewenste temperatuur wordt gehouden, zowel indoor als outdoor.

Er zijn vooralsnog 5 uitvoeringen van 600W tot 6,0kW koelvermogen. Deze zijn voorzien van RS485 MODBUS interface om de status ook te kunnen communiceren.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.