Leddrivers Leddrivers Leddrivers

Bluetooth 5.0 Mesh leddriver

Bluetooth 5.0 Mesh leddriver

Fulham heeft een Bluetooth (BT) 5.0 Mesh systeem bestaande uit leddrivers, sensoren, schakelaars en bridges waarmee het mogelijk wordt om een wireless lichtbesturing op te bouwen.
De SmartBridge upgrade bestaande 0-10V dimbare leddrivers naar BT.  

De BT-ready 40W 1-10V dimbare leddriver wordt een volledig intelligente BT 5.0 mesh driver door hier de SmartLink module op aan te sluiten. Data zoals stroomverbruik e.d. kan worden uitgelezen. De SmartBridge is ook te gebruiken samen met 0-10V leddrivers van andere merken alleen zullen daarbij niet alle interne parameters kunnen worden gelezen.

De DALI uitvoering van de 45W “all-in-one” noodunit leddriver kan met een SmartLink module ook Bluetooth gestuurd en uitgelezen worden.

Om een intelligent flexibel lichtsysteem compleet te maken kunnen Fulham’s BT 5.0 PIR bewegings- en lichtsensoren en de draadloze ENOCEAN handschakelaars simpel gecombineerd worden. De IOS commissioning software maakt het koppelen extreem eenvoudig.

Alle Fulham’s Bluetooth mesh oplossingen zijn gekwalificeerd  door de Bluetooth Special Interest Group (SIG).

FUL93

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.