Power

Base-plate gekoelde 160W AC/DC voeding

XP Power heeft de ASB serie low profile base-plate full brick voedingen naar boven uitgebreid met een 160W variant als aanvulling op de bestaande 75W en 110W uitvoeringen. 

De ASB serie is een compacte en complete AC/DC voeding voor het genereren van 12-54Vdc zonder additionele componenten; deze is inclusief geïntegreerd EMC filter, AC zekering en een bulk condensator. De ASB kan direct op de print geplaatst kan worden.

Het brede ingangsbereik van 90-264Vac maakt hem universeel toepasbaar, waarbij voor de enkele output spanning te kiezen is uit zes niveaus: 12, 15, 24, 36, 48 en 54Vdc. De toegestane base-plate temperatuur range loopt van -40°C tot +90°C. Met een efficiëntie van 93% is dit momenteel het hoogst haalbare niveau voor dit type voeding.
Door de robuuste behuizing is de ASB erg geschikt voor een toepassing in gesloten behuizingen, met name ATEX apparaten omdat er geen geforceerde koeling nodig is.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.