Energie

3 in 1 lithium on-board laadsysteem

Delta-Q heeft met de XV3300 een unieke mid-power on-board lithium batterijlader ontwikkelt voor 48V, 80V en 96V lithium batterijsystemen. Naast een 3,3kW high-performance lader is dit ook een 500W DC-DC convertor en is er ook een EV laadstation interface EVSE geïntegreerd, die veilig laden bewaakt. De XV3300 voldoet aan SAE J1772 level 1 & 2 en IEC61851 mode 2 & 3 om te laden vanaf standaard AC stations in Amerika en Europa. Daarmee neemt Delta-Q de voertuigontwikkelaar veel complexe elektronica uit handen.

De lader kan voorzien worden van het juiste laadprofielen van diverse Lithium technologieën zoals LCO, NCA, NMC, LMO maar ook Lithium IJzerfosfaat LFP en Lithium Titanaat LTO.

De DC-DC convertor levert maximaal 500W aan instelbare 12-14,5Vdc spanning, tijdens laden is dat maximaal 70W. De gesealde lader heeft een breed ingangsbereik van 85-270Vac bij een maximale stroom van 16A.

Er kunnen meerdere laders parallel geschakeld worden om tot maximaal 20kW aan laadvermogen te komen.

De XV3300 is verkrijgbaar in een luchtgekoelde variant maar ook met waterkoeling, te koppelen aan het koelsysteem van het voertuig.

De XV3300 van Delta-Q is universeel, compact, schaalbaar en betrouwbaar; kortom de ideale oplader voor elektrificatie van aandrijflijnen.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.