Smart Lighting

230Vac LED-drivers met optionele Bluetooth Mesh-upgrade

De nieuwste Xicato Bluetooth-driver serie XAD heeft een universeel ingangsspanningsbereik van 100-240Vac. Veel bestaande Xicato bluetooth-drivers werken met een 24Vdc of 48Vdc voedingsspanning. De 60W-versie van de XAD-serie is nu verkrijgbaar en de 40W, 75W en 100W varianten volgen snel, inclusief een tunable white driver met DALI DT8-ondersteuning.
Wat de XAD-serie echt onderscheidt, is de toonaangevende garantie van 10 jaar die Xicato standaard biedt op deze drivers.

Een geweldige optie van de XAD-serie is de mogelijkheid om te upgraden naar Bluetooth mesh met behulp van een XGC-dongle. Hiermee wordt draadloze connectiviteit toegevoegd en kan een smart systeem worden ingericht.

De XAD-serie kan zonder flikkering naadloos dimmen tot 0,1%. De drivers kunnen worden geprogrammeerd in stappen van 0,1%, waardoor een optimale lumenregeling van de ledmodule mogelijk is. De standaard dimcurve van de 0-10V of DALI-2 dimfunctie kan naar wens worden aangepast door de gebruiker. Daarnaast beschikt de XAD-serie over een handige 12V 0,3W auxiliary uitgang voor externe apparatuur.

De lage inschakelstroom en THD zijn cruciaal, met name in grotere installaties. Daarnaast zorgen een hoge powerfactor en efficiëntie voor een optimaal energieverbruik en lange levensduur.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.