Nieuws

Toon 5 berichten Toon alles

Nieuwe UPS modules voor DC spanning

Block introduceert nieuwe UPS modules waarbij betrouwbaarheid en voorspelbaarheid de belangrijke factoren zijn. Hiermee wordt de uptime van 12V, 24V en 48Vdc systemen gewaarborgd. Afhankelijk van de toepassing kan er gekozen worden uit 2 varianten:
  • Met geïntegreerde supercaps met een bufferperiode van 41s@1A / 1s@20A. Supercaps kunnen uitzonderlijk veel laadcycli aan, deze module zal dan ook bij veel voorkomende spanningsuitval of -dips toegepast worden.
  • Voor externe loodaccu’s, het temperatuur gecontroleerde batterijmanagement optimaliseert de levensduur van de loodaccu’s en geeft betrouwbare waarschuwingen bij teruglopende levensduur. De accu-versie kan ook een apparaat starten zonder dat hierbij een netspanning aanwezig is. Beiden zijn geschikt tot 40A en parallel schakeling van loodbatterijen of supercap modules is mogelijk. De instellingen kunnen aangepast worden via een draaischakelaar of via de schok- en vibratiebestendige USB interface. De UPS modules van Block bieden totale systeemcontrole wat vereist is in Industrie 4.0 installaties. 
 
INFORMATIE BLO86
Nieuwe UPS modules voor DC spanning

Ik wil meer informatie over dit product

*Verplichte velden
Terug naar overzicht

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl