Nieuws

Toon 5 berichten Toon alles

72Vdc Li Ion pack voor lichte EV’s

Cleantron heeft met de G7 een 72Vdc pack van 20Ah speciaal ontwikkeld voor gebruik in lichte elektrische voertuigen. Dit pack mag tot 6 stuks parallel gekoppeld worden om meer capaciteit te krijgen.
 
Het robuuste pack is opgebouwd zonder bedrading, solderingen of lijmen maar is volledig in elkaar geschroefd in een aluminium behuizing. Het battery management system (BMS) is zo ontwikkeld dat er geen master slave verhouding nodig is tussen de verschillende packs onderling, maar dat ze elkaar herkennen en met elkaar communiceren in een keten. Het BMS herbergt naast de standaard veiligheidsfuncties ook onder meer cell balancing, CAN bus communicatie en data opslag.
 
Het pack in deze behuizing, is UN38.3 gecertificeerd voor luchttransport en volgens IEC62133, de veiligheidsnorm voor lithium Ion in elektrische apparaten. Aanpassingen aan de behuizing kunnen gevolgen hebben voor de certificering.
 
De firmware kan optioneel uitgevoerd worden met speciale settings voor long life gebruik, regeneratieve energie opslag, hot plug van volle packs naast lege packs, etc. Cleantron Li Ion battery packs zijn ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaards.
 
INFORMATIE CLE72
72Vdc Li Ion pack voor lichte EV’s

Ik wil meer informatie over dit product

*Verplichte velden
Terug naar overzicht

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
F: +31-(0)10- 26 40 275
 

info@elincom.nl