Nieuws

Toon 5 berichten Toon alles

Kabeldoorvoer zonder stekker verwijderen

Het nieuwe IP66 kabeldoorvoersysteem KDSClick van Conta-Clip zorgt voor het snel doorvoeren van open of voorgemonteerde kabels in behuizingen of door schakelkastwanden.
 
Met afdichtelementen die volkomen strak passen, garandeert het systeem trekontlasting volgens DIN EN 62444. KDSClick is gebaseerd op slechts drie basiscomponenten - frames, inzetstukken en dichtingen - en werkt volgens een eenvoudig modulair principe voorzien van een uit één deel gegoten robuust kunststof frame dat in vier maten leverbaar is voor 4, 6, 8 of 10 dichtingen. De geschuimde pakking biedt IP66 bescherming, zelfs bij beschilderde of ruwe oppervlakken.
 
Om te kunnen voorzien in verschillende aantallen kabels en kabeldiameters zijn er meer dan 80 verschillende dichtelementen. Aanpassingen kunnen achteraf makkelijk gedaan worden. Er is ook een ronde KDSClick uitvoering met meervoudige frames, ontworpen voor M20 tot M63 metrische openingen. Afhankelijk van de grootte van de kabelwartel, kunnen maximaal vier dichtingen worden ingevoegd.
 
INFORMATIE PTR17
Kabeldoorvoer zonder stekker verwijderen

Ik wil meer informatie over dit product

*Verplichte velden
Terug naar overzicht

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
F: +31-(0)10- 26 40 275
 

info@elincom.nl