Nieuws

Toon 5 berichten Toon alles

Slanke en snel te monteren airco‘s

Door steeds compactere inbouwruimte kan de temperatuur in schakelkasten gevaarlijk hoog oplopen. Seifert Systems biedt met de Slimline-Pro niet alleen een elegante slanke oplossing maar ook een uiterste snel te plaatsen serie airconditioners van 300W tot 6kW koelvermogen.
 
De bijzonder montagevriendelijke, energiezuinige en plaatsbesparende Slimline-Pro kan zonder montagemateriaal geplaatst worden. Afhankelijk van de grootte kan het apparaat door één persoon binnen twee minuten gemonteerd worden. Bij aanbouw uitvoeringen wordt de airco in een trapeziumvormige uitsparing in de kastwand gehangen en met geïntegreerde clips
geborgd.
 
Alle modellen zijn met een condensor uitgevoerd, hebben een temperatuurbereik van -40 tot +60°C en zijn naast IP56 ook NEMA type 3, 3R, 12, 4 en 4X. Deze serie is zowel voor indoor als outdoor toepassingen geschikt en uitgevoerd in zowel gepoedercoat staal RAL7035 maar voor hygiëne doeleinden of corrosiebestendigheid ook verschillende RVS gradaties. Een elektronische sturing zorgt voor een hoge efficiëntie en het kleurendisplay vergemakkelijkt de instellingen en uitlezingen.
 
INFORMATIE SEI78
Slanke en snel te monteren airco‘s

Ik wil meer informatie over dit product

*Verplichte velden
Terug naar overzicht

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
F: +31-(0)10- 26 40 275
 

info@elincom.nl