Nieuws

Toon 5 berichten Toon alles

DC-Link-Energie naar behoefte

Bescherming van servo- en frequentieregelaars tegen spanningsfluctuaties, vermindering van belastingpieken door peak shaving, gebruik van regeneratieve remenergie; dat zijn de functies van het KTS systeem van Koch. De basis hiervoor is de combinatie van power electronics en supercap modules.
 
Het KTS systeem wordt direct op de DC link van de regelaars aangesloten en kan als UPS fungeren bij spanningsuitval maar ook als energiebuffer voor remenergie. Alle vereiste beveiligingen zijn geïntegreerd zodat er een ready-to-use oplossing beschikbaar is. De inbedrijfstelling houdt niet meer in dan het aansluiten van de voedingskabel en communicatiekabels.
Als de gegevens voor de toepassing bekend zijn kan de uiteindelijke configuratie bepaald worden aan de hand van een simulatieberekening:
 
• als 100kW gedurende tien seconden beschikbaar
moet zijn om een machine in een gedefinieerde toestand te brengen tijdens spanningsuitval, resulteert dit in een KTS module van 2000x1200x600mm
 
• als 20kW remenergie binnen een periode van 15 seconden moet worden opgenomen en geleidelijk in 1 minuut weer teruggegeven wordt een aandrijfsysteem, resulteert dit in een KTS regelkast van 2000x600x600 mm
 
Koch levert hiermee een simpele en veilige oplossing waarmee bespaard kan worden op energie, aansluitkosten van de installatie en daarbij levensduur verlengend is voor de regelaars.
 
INFORMATIE KOC78
DC-Link-Energie naar behoefte

Ik wil meer informatie over dit product

*Verplichte velden
Terug naar overzicht

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
F: +31-(0)10- 26 40 275
 

info@elincom.nl