Nieuws

Toon 5 berichten Toon alles

Niet oplaadbare industriële batterijen

EVE Energy heeft een groot pakket aan 3,6V long life batterijen. Met minder dan 1% zelfontlading per jaar en een zeer breed temperatuurbereik van -60 tot +85  en high temp uitvoeringen tot +145 , biedt EVE een gegarandeerde lange levensduur van batterij gevoede applicaties zowel indoor als outdoor zoals water- en energiemeters, GPS tracking en RFID systemen, noodbakens en andere draadloze meetsystemen.
 
Er zijn capaciteitscellen waarbij de aanwezige hoeveelheid energie maximaal is en er zijn vermogenscellen waarbij een hoge continue stroom en pulsstroom mogelijk is.
 
Er is een grote keuze uit bouwvormen beschikbaar in hermetische gesloten RVS behuizingen: DD, D, C, A, AA, 3/4AA, 1/2AA, prismatische- en wafer cellen; waarbij de DD cel een capaciteit van zelfs 35Ah heeft.
 
De cellen zijn ook te verkrijgen met soldeer tabs of in een folie met een draad en connector en als samengestelde packs.De productie van de cellen is ISO/TS16949 gecertificeerd. De cellen zijn gecertificeerd naar UN38.3 en UL1642, andere certificaten zijn op aanvraag beschikbaar.
 
EVE is de grootste fabrikant van primaire Lithium batterijen ter wereld en heeft inmiddels ook oplaadbare lithium batterijen.
 
INFORMATIE EVE71
Niet oplaadbare industriële batterijen

Ik wil meer informatie over dit product

*Verplichte velden
Terug naar overzicht

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
F: +31-(0)10- 26 40 275
 

info@elincom.nl