Nieuws

Toon 5 berichten Toon alles

Allerkleinste 40W open frame voeding

XP Power heeft de ECF40-serie van 40W ultra compacte AC-DC converter gelanceerd. Deze open frame-convectie-gekoelde units kunnen tot +50°C het volledige uitgangsvermogen leveren zonder een gedwongen luchtstroom, met derating is de maximale gebruikstemperatuur tot +70°C.

Meer informatie

PIR met een smal detectieveld

De nieuwe Panasonic Hammerhead PIR sensor detecteert een breed gebied èn heeft een vergrootte gevoeligheid voor objecten die de sensor recht benaderen.

Meer informatie

Leddriver met geïntegreerde noodunit.

Fulham heeft recent een nieuwe Europese “all-in-one” noodverlichting LED driver gepresenteerd. De behuizing bevat zowel een LED driver als een Lithium batterij voor de back-up voeding en een batterijlader. Een maandelijkse of jaarlijkse zelftest functie is geïntegreerd conform de laatste EU normen.

Meer informatie

Economische driver voor straatverlichting

Inventronics heeft zijn driver portfolio uitgebreid met de EUK serie in 75W, 150W, 200W en 240W in een IP67 behuizing. Deze serie is dimbaar met een geïsoleerde 0-10V ingang en heeft programmeerbare uitgangsstroom per mA.

Meer informatie

GPS op PCIe automotive CAN bus module

Apacer heeft de PCIe CAN module, voor in-vehicle toepassingen, naast de 3D gyroscoop en 3D accelerometer nu uitgebreid met een piggy back GPS module.

Meer informatie

 

Antwoordkaart laatste mailing

 

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
F: +31-(0)10- 26 40 275
 

info@elincom.nl