image

Waterdichte Behuizingen

 

Elincom electronics is de specialist voor waterdichte behuizingen. Of het nu gaat om een printplaat in onder te brengen, om 19” systemen te transporteren of gevoelige instrumenten schokbestendig en waterdicht te transporteren, wij kunnen u verder helpen.

Wij werken samen met LTW, Bopla en BRC77.

LTW is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van waterdichte behuizingen, connectoren en verbindingen.

Er is keuze uit een groot standaard pakket in aluminium, kunststof en als installatie wandcontactdozen. Daarnaast worden op klantspecificatie watervaste behuizingen ontwikkeld en geproduceerd.

Bopla is gespecialiseerd in elektronica behuizingen van kunststof en aluminium. Er zijn handheld, desktop en klemmenkasten als waterdichte behuizingen. Aanpassingen kunnen eenvoudig in huis gemaakt worden.

Een watervaste behuizing van BRC77 is een draagcontainer rack voor 19” of een instrumentatie koffer van composieten materiaal. Uitvoeringen met wielen, draaghendels, dog house voor connectoren, in vele kleuren, eenzijdig of tweezijdig te open, het is allemaal mogelijk, al bij enkelstuks.

De waterdichte behuizingen wordt ingezet in industriële, agrarische of buitenopstellingen waar vocht door weersinvloeden of reinigingswerk de elektronische schakelingen kan aantasten. De huidige internet, gsm- en gps-trends zijn typische voorbeelden die onder alle weersomstandigheden constant en foutloos moeten functioneren. Maar ook communicatie apparatuur in militaire omgeving of testapparatuur voor bijvoorbeeld treinen. Elincom heeft de oplossing.

Zie ook onze productenpagina: behuizingen voor aanvullende informatie. Of neem contact op met een van onze productmanagers 010-264 02 70 of info@elincom.nl.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl