image

Warmtewisselaar

Elincom electronics levert industriële koeling van Seifert mtm Systems waaronder lucht-lucht warmtewisselaars en lucht-water warmtewisselaars. De lucht-water warmtewisselaars zijn verkrijgbaar als losse radiator, maar ook als ready to use module voor schakelkasten.

De radiator uitvoeringen zijn altijd klantspecifiek, maar al verkrijgbaar bij kleine aantallen.
De schakelkast uitvoeringen zijn verkrijgbaar als extreem platte 19” warmtewisselaars lucht-water en als modules voor externe of interne montage in de deur of wand van een schakelkast. Het vermogen loopt van 700W tot 4kW bij een flow van 200 liter per uur.

Het standaard pakket industriële koeling omvat warmtewisselaars, filterloze airconditioners, peltierkoelers, chillers en de daarbij behoren accessoires als deurcontacten en temperatuur- of vochtigheidsmeters.

Naast standaard producten kan Seifert ook maatwerk oplossingen bieden. We hebben ervaring onder andere in militaire toepassingen, industriële vervuilde omgeving, food industrie, maritieme oplossingen, oliewinning op land en offshore.

Onze product managers helpen u graag verder.

Vraag onze productmanager voor aanvullende informatie: 010-264 02 70 / info@elincom.nl of kijk op de productenpagina: Koelen, verwarmen.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl