image

Vlotterschakelaar

 

Celduc heeft een range magnetische vlotterschakelaars, met uitvoeringen voor elke applicatie en marktsegment. Vanaf low cost kunststof uitvoeringen in consumenten producten tot roestvast stalen types geschikt voor extreme omstandigheden en voor het meten van agressieve vloeistoffen voor automotive of industriële toepassingen.

Er zijn 2 type meetprincipes voor vlotterschakelaars beschikbaar bij Celduc: verticaal en horizontaal in te bouwen. De verticale meting kan meerdere schakelpunten hebben voor bijvoorbeeld leeg, bijna leeg, bijna vol en vol niveau.

Het schakelcontact bestaat uit reedschakelaars die met een magneet in de vlotter bediend worden. Deze reedschakelaars kennen een enorm lange levensduur en zijn uiterst robuust.

Afhankelijk van het te meten medium wordt het materiaal van de vlotter en vlotterbuis bepaald. Zo wordt aantasting zoals ongewenste aangroei of aankoeken aan de vlotter of inbijten in de vlotter voorkomen.

Celduc is een Europese fabrikant, met korte communicatie lijnen. Klantspecifieke uitvoeringen zijn eenvoudig mogelijk.

Elincom electronics vertegenwoordigt Celduc in Nederland en kan met technisch getrainde product managers de juiste componenten voor uw applicatie kiezen.

Kijk op onze productenpagina sensoren detectoren of neem contact op met de product manager op 010-264 270 of info@elincom.nl.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl