image

Verwarmingselement

 

DBK heeft een breed scala aan PTC elementen, keramische en draadgewonden verwarmingselementen. Van PTC contactelementen (warmhoudplaatjes); PTC kastverwarmingen, al dan niet met ventilatoren; verwarmingsradiatoren, doorstroomboilers voor vloeistoffen tot conventionele spiralen, buis- en vin-elementen en keramische open-coil verwarmingselementen.

De kennisgebieden thermische en elektrische isolatie is voor elektrische verwarmingselementen zeer belangrijk. DBK heeft de beste specialisten in huis die voor alle applicaties hun kennis kunnen inzetten. De standaard ranges verwarmingselementen zijn voorzien van de keurmerken CE, VDE, UL. Dit biedt de grootste garantie voor veiligheid.

DBK is een vaste leverancier aan de automotive branche met verwarmingelementen voor standverwarmingen en voorverwarming van turbo-pompinstuivers.

Binnen de consumentenmarkt is DBK de marktleider in verwarmingselementen voor wasdrogers en warmhoudplaten voor koffiezetmachines.

Toepassingen voor industriële applicaties kunnen zijn: heteluchtverwarming voor de utiliteit en industrie, voorverwarming van borden / maaltijden in grootkeukens, verdampers voor condenswater, opwarmen van vloeistoffen in laboratoriumapparatuur, verwarming in parkeerautomaten, matrixborden boven snelwegen en informatieborden bij busstations.

Elincom electronics B.V. is de DBK partners voor Nederland. Wij hebben product managers die alle kennis hebben van verwarmingselementen. Wij helpen u graag verder uw applicatie snel, veilig en robuust te ontwikkelen.

Voor alle applicaties bieden wij u de juiste oplossing, we staan graag klaar met raad en daad. Op onze productenpagina koelen verwarmen is meer over de producten te vinden maar neem gerust contact met ons op via 010-264 270 of info@elincom.nl.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl