image

VCXO

VCXO oscillatoren, een afkorting voor Voltage Controlled Crystal Oscillators, worden veel gebruikt om lokaal toegepaste -clocks- te synchroniseren of te koppelen aan andere frequentie bronnen. De stabiliteit en temperatuur gevoeligheid is beter ten opzichte van conventionele oscillatoren. Een bijkomend voordeel is VCXO een mogelijkheid hebben om het werkdomein aan te passen, hierdoor kunnen ze per systeem geoptimaliseerd worden.

 

Deze aanpassing is simpel een spanningsvariatie welke het frequentie bereik stuurt.

 

De MtronPti VCXO’s omvatten een zeer uitgebreide standaard pakket met uitgebreide frequentie bereiken, bouwvormen en uitgangsprotocollen.

 

De standaard frequenties variëren van 750kHz tot 1.4GHz, bij bouwvormen in 5x7mm SMD tot 36x37mm DIP en DIL behuizing.

 

Elincom Electronics BV kan een adviseren en ondersteunde rol bieden bij het ontwikkel traject waarbij de engineers direct een beroep kunnen doen op de support die ze nodig hebben. Het verzorgen van aanbiedingen en samples, maar ook de toegevoegde waarde om Mtron direct met de klant in contact te brengen met de overdracht van support op technisch gebied.

 

Naast het uitgebreide VCXO pakket, waarin er alleen al standaard 42 verschillende producten zijn, is MtronPti ook ontwikkelaar en producent van:

  • Crystallen
  • Oscillatoren
  • Real Time Clocks
  • TCXO’s
  • Filters
  • OCXO’s

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl