image

Thyristor

Elincom electronics is een Nederlands distributeur van elektronica componenten, waaronder een breed scala aan halfgeleiders als thyristoren, IGBT’s, diodes, solid state relais.

 

Hiervoor kunnen we producten van Powersem, Celduc, Panasonic en Diotec aanbieden, elk met hun specifieke marktsegment.

 

Voor het high power gebied beiden wij componenten en modules van kan Powersem. Het pakket van deze Duitse fabrikant bestaat uit vermogens mosfet-, diode- en thyristor modules, half- en volledig geregelde gelijkrichtbruggen, IGBT's, PFC modules, ultra fast epitaxial diode modules en modules voor rail / tractie applicaties. De bouwvormen zijn voor PCB of schroefmontage, in veel uitvoeringen van 18A/800V tot > 300A/1800V in alle mogelijke configuraties.

 

Celduc is de specialist op het gebied van solid state relais 1 en 3 fasen en 1, 2, 3 en 4 kanaals van 1 tot 125A tot 1600V. Ook biedt Celduc DC solid state relais, analoge regelaars, softstarters, omkeer- en knipperrelais. De bouwvormen zijn voor PCB, DIN rail of schroefmontage.

 

Panasonic biedt mosfet en SCR relais voor printplaten tot 3A. Deze leverancier van formaat heeft een verscheidenheid aan bouwvormen zowel SMD als through hole.

 

Diotec is bevindt zich met (Schottky) diodes, thyristoren, gelijkrichtbruggen, transistoren en diacs binnen het low power segment. Deze Duitse fabrikant beidt haar producten aan in diverse bouwvormen zowel SMD als through hole.

 

Op de productenpagina’s passieve componenten en printrelais solid state relais is aanvullende informatie te vinden. Of vraag gerust onze specialisten om uitleg via 010-264 0270 of info@elincom.nl.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl