image

Test Fixture

 

GPS is een producent van pennenbedden, dit is een adapter of test fixture voor het testen van geassembleerde printplaten. Een test fixture bij GPS heeft een standaard basis adapter met een verwisselbare plaat waarin de testpennen zitten die contact maken met de te testen print.

Naast de mechanische en pneumatische adapters heeft GPS ook vacuüm adapters die vaak voor “in circuit testsystemen” gebruikt worden. U kunt van GPS standaard kits kopen, waarbij u zelf de testpennen plaatst of u laat GPS een complete test fixture op klantenwens maken.

Als u GPS voorziet van informatie zoals Gerber files, coördinaten testeilanden en evt. bedradinginformatie is men meestal in staat om binnen 3 weken een complete test fixture te maken. Gecompliceerde testadapters nemen meer tijd in beslag.

Ook kan GPS op klantenwens oplossingen bedenken voor het maken van contact, zoals een contactblok voor het testen van elektromotoren, of een contactblok voor draden, waarbij de puntig contact door de isolatie een verbinding maakt met de kern. GPS: oplossing voor al uw test problemen.

Kijk op testequipment voor aanvullende informatie. Of neem contact op 010-2640270 of info@elincom.nl. We helpen u graag verder!

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl