image

TCXO

 

Een TXCO is een temperatuur gecompenseerde Crystal oscillator. Dat wil zeggen dat de karakteristieke eigenschappen, welke kunnen variëren door de omgevingstemperatuur, elektronisch worden gecorrigeerd. Op deze manier blijven de timing eigenschappen van de oscillator optimaal. Elincom Electronics levert MtronPti die de ontwikkeling en fabricage van o.a. TCXO oscillatoren verzorgt, zowel standaard als maatwerk oplossingen.

TCXO oscillatoren hebben met namen uitstekende eigenschappen met betrekking tot temperatuurverschillen, hebben over het algemeen een laag stroomverbruik en een snelle opwarmtijd. Bovendien zijn de stabiliteiteigenschappen en veroudering minimaal, waardoor ze in high-end applicaties kunnen worden toegepast. Er zijn veel frequenties verkrijgbaar evenals bouwvorm en typische uitgangsprotocollen.

TXCO oscillatoren komen naast OXCO en VCXO’s voor in militaire en telecom applicaties waarbij er hoge eisen aan timing worden gesteld.

MtronPti heeft eigen ontwikkelafdelingen, verspreid over meerdere continenten en kan snel en adequaat een design optimaliseren of totaal conform klantspecificaties ontwerpen. Omdat de MtronPti producten in eigen fabrieken worden gemaakt is de kwaliteit extreem hoog. Dit is in het high-end circuit voor vooral TCXO, OCXO en VCXO’s van vitaal belang.

Vraag onze specialisten via 010-264 0270 of info@elincom.nl. Op de productenpagina’s passieve componenten is er ook aanvullende informatie te vinden.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl