image

Stroommeetspoel

 

Elincom heeft twee specialistische fabrikanten die stroommeetspoelen produceren Hiermee bieden wij over de volle breedte van de markt standaard of klantspecifieke oplossingen. Van zeer kleine SMD types tot hoge stroom/spanning uitvoeringen.

XFMRS richt zicht op de lagere vermogensmarkt en klantspecifieke uitvoeringen in SMD en through hole uitvoering. De inductieve waarde van de stroommeetspoel bedraagt 80 tot 80000 μH met afmetingen 5x7x8mm tot 22x22x12mm.

Deze worden ingezet voor elektronica boards voor onder andere telecom, automotive en industriële besturingen.

Daechang levert een groot assortiment stroommeetspoelen 1 fase van 5 tot 10.000A, zowel gewikkelde als ringspoelen en spoelen voor het meten van stroomrails en “bus bars”. Allen in enkele en dubbele ratio.

Daarnaast biedt Daechang zogenaamde Rogowski spoelen met een meetbereik vanaf 200 tot 5000A. Dit type stroommeetspoel is uitermate geschikt om nauwkeurige metingen te doen met een hoge lineairiteit en hoge immuniteit voor elektromagnetische interferentie.

Beide fabrikanten beiden de mogelijkheid tot klantspecifieke oplossingen.

De praktijk leert dat het inzetten van een stroommeetspoel veel aandacht vergt. Elincom werkt in dit geval direct nauw samen met de klant en de fabrikant om een technisch optimaal en prijstechnische interessante oplossing te bieden.

Elincom electronics is al jaren specialist voor spoelen en technisch adviseur. Kijk op onze productpagina’s power of laat het uitzoeken door een van onze productspecialisten 010-2640270 of info@elincom.nl. We helpen u graag verder!

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl