image

Step Down Converter

 

Elincom Electronics biedt een zeer uitgebreid pakket aan step down converters. De markt vraagt steeds meer om verschillende spanningen voor verschillende generaties apparatuur of componenten. Hierdoor is de inzet van DC DC convertors een vereiste.

In samenwerking met meerdere fabrikanten, zoals PeAk en MPS, zijn er standaard meer dan 12.000 verschillende step down converter uitvoeringen. Onze fabrikanten streven naar de hoogste mogelijke kwaliteit, waarbij de TUV certificatie als uitgangspunt wordt gehandhaafd.

Er zijn standaard uitvoeringen in SMD 0,25W tot 3x2,6 inch 60W.
Voor de industriële eindgebruikers en paneelbouw kan Elincom bovendien step down converters in DIN rail uitvoering leveren. Net zoals bij de niet DIN-rail variant, zijn de vermogens 3W tot 25W. Meerderde uitgangsspanningen in een module, behoort ook tot de mogelijkheden.

Naast de step down converter uit het standaard pakket, biedt Elincom ook de mogelijkheid om een step down converter op klantspecificaties te laten ontwikkelen en produceren.

Onze product managers zijn technisch geschoold door onze fabrikanten. Voor ondersteuning bij technische en commerciële vraagstukken kunnen zij de helpende hand bieden.

Zie ook onze productenpagina: power voor aanvullende informatie. Of neem contact op met een van onze productmanagers 010-264 02 70 ofinfo@elincom.nl.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl