image

Schokbestendige Behuizing

BRC77 heeft een uitgebreid programma schokbestendige behuizingen, racks en transportbehuizingen voor instrumentatie en 19" toepassingen.

 

De kasten en koffers zijn IP64 waterdicht, enkelzijdige of tweezijdig te openen. In bijna alle kleuren, vanaf 3U tot 30U met verschillende diepte maten.

Veel accessoires zijn mogelijk: wielen, handgrepen, luchtroosters, schok- of vibratieveren, vochtindicatoren, etc.

 

Het Franse BRC77 ontwikkeld en produceert in huis. Aanpassingen kunnen per stuk gemaakt worden waaronder verdiepen van deksels, het aanbrengen van dog house om connectoren te verdiepen.

 

De applicatie bepaald of een schokbestendige behuizing nodig is of een op vibratie toegespitst type.

 

Rail applicaties kennen typisch vibratiebestendige oplossingen terwijl militaire behuizingen voor bijvoorbeeld communicatiesystemen in het veld in schokbestendige behuizingen ondergebracht dienen te worden.

 

BRC77 is al partner en leverancier aan Europese krijgsmachten, Navo, spoorwegondernemingen, offshore industrie, laboratoria, onderzoeksinstellingen en fabrikanten van gevoelige apparatuur.

 

Elincom electronics B.V. is de partner voor BRC77 in Nederland. Wij kunnen met onze product managers uw applicatie doorlichten en zou de juiste instrumentatiekoffer of vibratie- en schokbestendige behuizing ontwikkelen.

Op onze webpagina behuizingen is meer informatie te vinden.
Neem contact met ons op op 010-264 02 70 of via info@elincom.nl.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl