image

SATA Solid State Disk

Elincom kan met Pretec, Western Digitla en Altec een complete range SATA en PATA solid state disks afdekken.

Of het nu gaat om de grootste capaciteit, de snelste transfertijden of de meest betrouwbare robuuste industrial grade of militaire oplossing, wij hebben het in ons pakket.

 

Er is een serie SATA solid state disk bouwvorm van 2,5” en 1,8”. De behuizing kan afhankelijk van de toepassing gekozen worden in kunststof of metaal.

 

SATA solid state disks zijn sneller en betrouwbaarder dan conventionele harddisk. Daarbij ook energiezuiniger en bijna immuun voor schokken en vibraties. De voordelen voor industriële applicaties zijn vele.

 

Opgebouwd met Multi Level Cell (MLC), consumer grade en met Single Level Cell (SLC) industrial grade. De laatste is betrouwbaarder en heeft een langere levensduur. Ook zijn de industriële types langer verkrijgbaar met kleinere capaciteiten.

 

Dat is belangrijk voor industriële applicaties welke gekeurd of vrijgegeven zijn met alleen specifieke componenten.

 

De standaard werktemperatuur is van 0 +70ºC maar ook als extended temperaturen -20 +90ºC of zelfs Industrial / MIL grade -45- +90ºC.

 

Voor aanvullende informatie kijk op onze producten pagina discrete actieve componenten of neem contact op met een van onze product managers via 010-264 02 70 of info@elincom.nl

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl