image

RJ Connector

Elincom Electronics kan RJ connectoren leveren:

- voor printmontage,

- met en zonder magentics geïntegreerd 

- zelfs waterdichte chassis en kabeldelen

 

Voor de standaard RJ connector biedt Ratioplast, een Duitse producent van pin headers en connectoren een zeer uitgebreid assortiment RJ, SUB-D en USB connectoren. Ratioplast kan elke gewenste connector klantspecifiek ontwikkelen of een standaard type aanpassen.

 

De connectoren hebben alle gangbare keurmerken, kunnen zowel in SMD als Pin uitvoering geleverd worden en zowel elke gewenste tape, tube of tray uitgeleverd worden. Door de geringe afstand naar de fabriek zijn we in staat om snel samples van klantspecifieke connectoren te leveren.

 

XFMRS is de uitvinder en patenthouder van de combo. Dit is een RJ stekker met het spoelwerk voor het scheiden en balanceren van de signalen al geïntegreerd.

Er zijn vele uitvoeringen, met en zonder Led(s), met en zonder USB stekker, enkel en dubbellaags in vele pooltallen voor bijvoorbeeld hubs in de telecom.

 

Amphenol LTW heeft een hele serie chassisdelen voor montage in kastwanden, printconnectoren en kabelconnectoren voor RJ stekkers. De beschermingsgraad is tot IP68. Amphenol LTW kan klantspecifieke oplossingen bieden met bijvoorbeeld een bepaalde kabellengte of een pin header aan de kabel. De LTW stekkers zijn uitermate geschikt voor industriële netwerken met de hoogste immuniteit.

 

Elincom Electronics B.V. is exclusief distributeur voor de Nederlands markt van zowel Ratioplast, LTW als XFMRS.

 

Kijk op onze productenpagina Interconnect voor meer mogelijkheden of  vraag advies op 010-2640270 / info@elincom.nl

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl