image

Reedrelais

 

De reedschakelaars (reed switches) van Celduc worden gebruikt in combinatie met magnetische naderingschakelaars en reedrelais. De laatste 50 jaar hebben zij zich bewezen als de grote winnaar op het gebied van betrouwbaarheid.

 

Reedrelais worden steeds vaker ingezet in nieuwe applicaties, dankzij de eenvoudige werking, betrouwbaarheid, compacte bouwvorm en lage prijs.

 

Voor het probleemloos detecteren van vrije ruimte, een positie of een niveau in extreme omgeving, zonder onderhoud; dat is de dagelijkse uitdaging voor een reedcontact door een magneet bediend. Reedrelais worden veel toegepast in industriële applicaties als besturingstechniek, ruimtevaart, luchtvaar, EX applicaties, telecom, maat ook alarm installaties schakelaars voor koelkasten etc.

 

Celduc heeft een uitgebreid programma reedrelais in 5, 6,12,15 en24Vdc spoelspanning. In DIP en SIP behuizing en speciale met metal shielding of high voltage uitvoeringen (7500Vdc). Verschillende contactbezettingen zijn mogelijk NO, NC, wisselcontacten, dubbele uitvoeringen, met of zonder diode.

 

Elincom electronics B.V. is voor Nederland de exclusieve distributeur van Celduc producten.

 

Celduc is specialist op het gebied van reedrelais, reedcontacten, magnetische (reed) sensoren, solid state relais en solid state softstarters.

 

Onze productmanagers kunnen u adviseren en bijstaan in uw design.

Kijk op onze productenpagina relais. Neem gerust contact met ons op voor advies: 010-264 0270 of info@elincom.nl.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl