image

Printtransformator

Voor praktisch elke toepassing heeft Block de juiste printtransformator.

Niet alleen de uitstekende specificaties, alle keurmerken als UL / VDE / CSA etc., maar ook de strenge kwaliteitscontrole en de betrouwbare levering maken dat steeds meer gebruikers kiezen voor de printtransformator van Block.


Er is een uitgebreid standaard voorraadprogramma, met pincompatibele alternatieven voor andere merken printtransformatoren.

 

Block heeft een afdeling om op klantspecificatie de printtransformator te wikkelen. Bijvoorbeeld meerdere ingangsspanningen of verschillende uitgangsspanningen of aangepaste pinning. Ook bij kleinere aantallen is dit prijstechnisch interessant.

 

De printtransformatoren worden volledig geautomatiseerd geproduceerd in Duitsland. De levertijd kan daardoor kort blijven en de prijzen uiterst scherp.

 

De VB serie is een kortsluitvaste printtransformator die verkrijgbaar is 0,35VA tot 3,2VA.
De VC serie start vanaf 3,2VA en is verkrijgbaar tot 16VA. 
De FL-serie zijn ingegoten vlaktransformatoren en met een zeer geringe hoogte bijzonder geschikt voor gebruik op printkaarten. Ingang- en uitgangwikkeling zijn dubbel uitgevoerd en kunnen parallel of in serie worden geschakeld.
De FLD-serie is een kortsluitvaste uitvoering. De gïntegreerde halfgeleiders beveiligen de printtransformator bij overbelasting. Na verwijderen van de overbelasting, onderbreking van de netspanning en afkoeling, is de transformator weer klaar voor gebruik.

 

Zie ook onze productenpagina: power voor aanvullende informatie. Of neem contact op met een van onze productmanagers 010-264 02 70 of info@elincom.nl.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl