image

Printklemmen

Naast de standaard printklemmen heeft PTR ook een groot assortiment deelbare printklemmen en veerdrukconnectoren. Deze zijn verkrijgbaar in rastermaten van 2,54mm tot 7,62mm en in toelaatbare stromen tot 40A en zowel horizontale als verticale uitvoeringen. De printklemmen zijn verkrijgbaar in pooltallen van 2 tot 24. Onlangs heeft PTR een nieuwe reeks High Temperature connectoren ontwikkeld die speciaal in het Reflow proces ingezet kunnen worden.

 

De Duitse kwaliteit garandeert veiligheid, maatvastheid, robuustheid en betrouwbaarheid. Daarbij levert PTR tegen zeer scherpe prijzen.

 

Als extra service kan PTR voor een geringe meerprijs de connectoren klantspecifiek professioneel bedrukken. Het plakken van klemnummers, aarde tekens etc. behoort tot verledentijd.

 

De PTR printklemmen zijn veelal rijgbaar. Het voordeel is dat als het gewenste pooltal niet op voorraad ligt, het dan voor u samengesteld kan worden.

PTR heeft Elincom Electronics B.V. aangewezen als exclusief distributeur voor Nederland. Elincom is voorraadhoudend en kan normaliter in een dag leveren.

 

Kijk op interconnect voor aanvullende informatie, bel 010-264 0270 of mail info@elincom.nl; we helpen u graag verder!

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl