image

Power Relais

De Panasonic power relais kunnen stromen leveren van 5A tot 100A in verschillende contactvormen NO, NC, wissel. Er zijn diverse afmetingen en bouwvormen. De Power relais hebben alle vereiste keurmerken als CE, VDE, UL, CSA, SEMKO, SEV.

Elincom biedt zowel plug-in uitvoeringen als PCB uitvoeringen.

 

Ook hermetisch gesloten types en duurzame types met laag verbruik en opgebouwd met ecologisch vriendelijke materialen zijn verkrijgbaar

 

Naast de Power relais is er een grote range aan signaalrelais, automotive relais, solid state relais, mosfet relais. De Panasonic producten zijn wereldwijd verkrijgbaar.

 

Elincom Electronics is aangewezen als distributeur voor de elektronica componenten voor de Nederlandse markt. Onze product managers kennen het programma door en door. Wij staan graag klaar om u te adviseren welke componenten het beste ingezet kunnen worden in uw applicatie.

 

Met een Europese centraal magazijn kan Elincom snel en concurrerend power relais leveren van zowel Panasonic als Hongfa.

 

Voor aanvullende informatie kijk op onze productenpagina Printrelais, solid state relais, motor control of neem contact op met een van onze specialisten op 010-264 270 of info@elincom.nl.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl