image

Power LED

Citizen is een technologie gedreven Japanse producent van witte powerleds. Vooral door toepassing van eigen ontwikkelde nieuwe technologieën, is Citizen in staat, beter dan andere fabrikanten, een power led te produceren met een lagere warmte weerstand en minder warmte ontwikkeling. Hierdoor is met de Citizen power led arrya's het warmtemanagementprobleem eenvoudiger op te lossen.

Naast uitstekende elektrische en thermische specificaties, is lichtkwaliteit en uniformiteit van power leds onderling en ook na verloop van tijd erg belangrijk.

Citizen produceert zo volgens een uitgekiend proces, zo dat er geen binning hoeft plaats te vinden. De leds uit een productie run zijn identiek en met het oog niet waarneembaar verschillend.

Citizen produceert low power leds tot high power leds wel tot ~ 200W piek belasting en 20.000lm licht output.

Met de juiste thermische oplossingen zoals koelprofielen met geintegreerde heatpipe, de optimale optiek en reflectoren en de meeste efficiente leddrivers biedt Elincom een complete oplossing voor power led applicaties.

Indien u de laatste informatie wilt, vraag onze product manager via info@elincom of 010-264 0270 of kijk op onze producten webpagina: Leds, ledverlichting, displays; we helpen u graag verder!

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl