image

Piezo Signaalgever

De piezo signaalgevers van Ekulit zijn verkrijgbaar in verschillende toonhoogtes en geluidssterktes. De keuze is daarbij met of zonder geïntegreerde besturing in through hole uitvoering of met draad aansluitingen.

Naast het standaardpakket is echter maatwerk is zeker een optie. Zo hebben klanten graag dat een compleet te assembleren component wordt aangereikt en Ekulit heeft de middelen en mogelijkheden om die wens te verzorgen.

Ekulit is onze partner met een eigen magazijn in Duitsland. Omdat Ekulit zeer veel voorraad houdt kan voor de standaard piezo signaalgevers een zeer korte levertijd gehanteerd worden.

Piezo elementen zetten mechanisch beweging om in een elektrische of andersom. Piezo elementen zijn daarom zeer veelzijdig in het gebruik. Applicaties zijn talrijk, denk aan luidsprekers en buzzers maar ook aan meetinstrumentatie.

Naast piezo elementen levert Ekulit onder andere buzzers, luidsprekers, microfoons en ultrasoon sensoren.

Bekijk het aanbod online op onze productenpagina passieve componentenof maak het u makkelijk en laat het uitzoeken door een van onze productspecialisten. Bel 010-2640270 of email info@elincom.nl. We helpen u graag verder!

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl