image

Pennenbed

 

Voor het functioneel testen van printplaten , waarbij niet meer dan zo’n 100 testpunten gebruikt worden, heeft GPS een reeks testadapters of pennenbedden beschikbaar.

Deze bestaan vaak uit een basisadapter met een verwisselbaar pennenbed waarin de testpennen zitten. Deze maken contact met de te testen printplaat. Afhankelijk van het gekozen type is de bediening mechanisch, pneumatisch of vacuüm. Ook voor de “in-circuit” test systemen waar regelmatig 1000 testpennen gevraagd worden levert GPS testadapters voor de meest gebruikte “in-circuit” test systemen. Een aantal Agilent, IFR, Scorpion en Teradyne.

De meest gebruikte de “in-circuit” test systemen hebben een vacuüm aansluiting, zodat deze pennenbedden op vacuüm werken.

De core business voor GPS is de productie van dit soort testadapters. Wilt u een pennenbed door GPS laten maken, dan heeft GPS informatie nodig zoals boorfiles, testcoördinaten en een niet geassembleerde en geassembleerde print. Ook kan GPS de bedrading compleet verzorgen. De levertijd van een pennenbed is afhankelijk van de complexiteit ongeveer 3 weken. Vraag Elincom electronics om advies, wij zijn de distributeur van GPS voor de Nederlandse markt.

Kijk op testequipement of neem contact op: 010-264 02 70 of viainfo@elincom.nl.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl