image

Peltier

Elincom biedt schakelkast klimatisering in de vorm van kastverwarming en kastkoeling ondermeer met peltierkoelers van Seifert mtm Systems en DBK.

De machinebouw, medische industrie en telecom kennen de waarde van de onderhoudsvrije industriële koelers. De levensduur van besturingen en meet & regel apparatuur wordt hierdoor enorm verlengd.
De thermo elektrische koelers ofwel peltier koelers zijn daar onderdeel van.

 

Seifert mtm is de pionier voor industriële koeling. Seifert biedt peltier koelers die direct te integreren zijn in besturingskasten of op industriële apparatuur. Er zijn standaard 3 types: 50W in 24Vdc en de 100W en 160W in 230vac. Door hun uitgekiende design leveren deze koelers zelfs bij een omgevingstemperatuur van 60ºC nog heel veel koelvermogen.

Naast peltier koelers biedt Seifert gepatenteerde filterloze industriële airconditioners, lucht-lucht en lucht-water warmtewisselaars en waterkoelers als inbouw, half-inbouw, dakopbouw, aanbouw 19"; staal en RVS. Volledig onderhoudsvrij en met een lange levensduur.
 

DBK is met elektrische verwarmingselementen geen onbekende in schakelkasten, automotive en consumentenappartuur.
Zij bieden 24Vdc peltierkoelers voor schakelkasten en panelen van in 60, 100 150 en 200W.

 

Of het nu gaat om olieboorinstallaties in de woestijn, telecomkasten in de buitenlucht, bottelmachines of radarsystemen in schepen, Elincom heeft de klimatiseringsoplossing.

 

Elincom electronics B.V. is de exclusieve partner van Seifert mtm Systems en DBK voor Nederland.

 

Onze productmanagers kunnen u uitstekend adviseren voor de juiste koelunit in uw applicatie.

Voor meer informatie, kijk op de productenpagina: Koelen, verwarmen of vraag onze productmanager op 010-264 0270 of info@elincom.nl.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl