image

Oscillator

MtronPTI verzorgt het breedst mogelijk pakket op het gebied van frequentie regelende componenten. De oscillator is een van de belangrijkste groepen, echter kristallen, vcxo’s, tcxo’s en zelfs ocxo’s behoren ook tot het leveringspakket.

De oscillatoren van MtronPti onderscheiden zich in prijs en prestaties. Er zijn talloze bouwvormen en specificaties mogelijk.

Zoals geldt voor bijna alle timing producten zijn frequentie, temperatuurstabiliteit en fase ruis de drie belangrijkste kwaliteitspunten voor een betrouwbaar product. MtronPti stelt zeer hoge eisen aan die drie factoren om voor ieder ontwerp de kwaliteit op 100% te houden.

Daarnaast is het zelfs mogelijk om ook bij lage aantallen een oscillator op klantspecificatie te laten bouwen. MtronPti heeft hiervoor de kennis en kunde in huis.

Omdat een oscillator een zeer belangrijk onderdeel is van een op tijd gebaseerde toepassing is kwaliteit zeer belangrijk. Door de expertise van MtronPti en de toegevoegde waarde van de product managers van Elincom kan er snel en adequaat een competitief product adviseren en leveren.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl