image

Naderingschakelaar

 

Naderingschakelaars zijn leverbaar in industriële uitvoeringen voor machinebouw en PCB uitvoeringen voor OEM-ers. Elincom kan met verschillende fabrikanten voor verschillende applicaties de juiste naderingschakelaar voor heel veel applicaties bieden.

Gunstige sensoren voor prijsgevoelige applicaties tot high end robuuste sensoren voor in de meest ruwe industriële omgeving.

Voor de machinebouw biedt MD Microdetectors met capacitieve en inductieve en ultrasone uitvoeringen een uitgebreid scala in vele uitvoeringen. Vanaf rond 3mm tot M30, IP68, verschillende gevoeligheden, wijde of gerichte openingshoek, met kabel of stekker aansluiting etc.

Celduc heeft naderingschakelaars in de vorm van magnetische sensoren voor positiebepaling, niveauschakelaars, vlotters, veiligheidssensoren. Er zijn ook PCB (print) uitvoeringen.

Voor PCB types en sub assemblies biedt Ekulit naderingschakelaars in de vorm van ultrasone transducers of losse zenders en ontvangers. Deze kunnen ingezet worden voor bijvoorbeeld het automatisch openen van deuren, het herkennen van obstakels, afstand metingen, beveiligen etc. Er zijn ook assemblies opgebouwd als de parkeersensoren in autobumpers.

Elincom electronics B.V. is de exclusieve distributeur voor de Nederlandse markt. Onze productmanagers kunnen de naderingschakelaar voor uw applicatie adviseren.

Kijk op sensoren, detectoren, bel 010-264 0270 of mail info@elincom.nl

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl