image

mTCA

Elma-Electronics het Duitse systeemhuis van de Elma groep heeft ruime ervaring met gigabit architecturen AdvancedTCA en de afgeleide MicroTCA (Mtca), CompactTCA, Vita 41 (VXS) en Open VPX.

MTCA is de eerste overkoepelende standaard voor platforms die tot nu toe in de telecommunicatie worden gebruikt.


De beschikbare standaard systemen en platforms van Elma zijn er vanaf een compact 2U systeem tot uitgebreid 5U met alle opties. Er is een ruim aanbod in backplanes met seriële architecturen als dual-star, dual-dual-star, mesh en replicated Mesh. Pluggable en redundant fan trays, PEMs en shelf managers bieden de hoogste beschikbaarheid (99.999%) voor de AdvancedTCA platforms.

 

De systemen zijn geoptimaliseerd door studies naar signaalintegriteit in de backplanes en thermische simulaties van de Mtca systeembehuizingen.

 

De Elma groep heeft als partner in Nederland Elincom electronics B.V. Onze productmanagers zijn volledig bekend met de systeemhuishouding in mTCA systeem platforms en kunnen de kortste time-to-market garanderen. Standaard mTCA systemen kunnen aangepast worden aan klantspecificaties en zo ook de backplanes.

 

Voor meer informatie over mTCA bekijk ook de productpagina’s op onze website:

19" systemen & backplanes Elektronica behuizingen

of vraag een van onze specialisten via 010-264 02 70 of mail naarinfo@elincom.nl

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl