image

Miniatuur Motoren

Elincom electronics is leverancier van industriële elektronica componenten voor de Nederlandse markt. Een van de productgroepen is miniatuur motoren. Onze merken Johnson, Saia en Ekulit bieden miniatuur motoren voor alle toepassingen.

Johnson Motors biedt AC en DC mini motoren voor de consumenten elektronica. Dit houdt in speciaal op de applicatie afgestemd en ontwikkeld en geproduceerd met grote series. Voorbeelden zijn power tools, printers, digitale camera’s, afwasmachines.

Saia heeft lineaire en rotatie synchroon motoren, lineaire en rotatie stappenmotoren en besturingselektronica voor de industriële markt. Deze standaard motoren worden veelal geïntegreerd in industriële producten. Voorbeelden zijn medische apparatuur, flipperkasten, vending machines, ticketautomaten en industriële koffiezetters.

Ekulit heeft standaard een heel breed pakket AC en DC miniatuur motoren voor kleinere vermogens. Deze low cost uitvoeringen kunnen in bijna alle marktsegmenten hun weg vinden.

Als alternatief op miniatuur motoren zouden bij applicaties met beperkte draaihoek, ook rotatie solenoids in overweging genomen kunnen worden. De levensduur is hier erg hoog en de aansturing simpel. Elincom heeft hiervoor de merken Dormeyer en Ledex beschikbaar.

Kijk op de productenpagina sensoren, detectoren.

Wij helpen u graag verder, neem contact op: 010-264 02 70 ofinfo@elincom.nl

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl