image

Marine Cable

 De offshore, scheepvaart en moderne zware industrie vereist krachtige specialistische elektrische kabels voor vermogens elektronica en procesbesturing.

 

De uitgangpunten zijn uiterste veiligheid, productiviteit en weerstand tegen ruwe omgevingen. LTW’s Marine cable (M12) is speciaal ontworden voor deze processen en omgevingen. De uitgebreide lijn Marine cable voorziet de standaard 5 polige M12 serie, in een weer- en omgeving bestendige uitvoering.

 

De ontwikkeling van unieke samenstellingen, is getest en ontworpen om aan specifieke behoeften en strikte specificaties te voldoen. LTW onderscheid zich door het complete assortiment marine cables compleet in de markt te zetten. Van de Marine cable is nagenoeg elk type standaard verkrijgbaar, aangevuld met unieke accessoires. Mocht dit toch niet toereikend zijn, is maatwerk mogelijk.

 

Elke cable en connector wordt gebouwd met de betrouwbaarheid en de operationele voortreffelijkheid om elk proces te garanderen van succes.

 

Elincom is al vele jaren de partner van LTW voor de Nederlands markt. Onze product managers kunnen u adviseren in het toepassen het juiste type marine cable of andere waterdichte connectoren.

 

Op onze productenpagina Interconnect is meer informatie te vinden. Maar bel gerust: 010-264 0270 of mail info@elincom.nl.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl