image

LTW

Het Taiwanese Amphenol LTW biedt marktgerichte oplossingen voor toepassingen waar een stroringsvrije losneembare connectie essentieel is. Waterdicht, robuust en betrouwbaar zijn de belangrijkste steekwoorden.

Amphenol LTW heeft connector series die specifiek gericht zijn op doelmarkten, zoals outdoor led systemen, solar / zonnepaneel aansluitingen junction boxes, marine cables, industriele automatisering en data- telecom connectoren.

 

Een greep uit het pakket:

Ronde M8, M10, M12
USB A, B, Mini
Sub D 9, 15, 21, 36 polig
Hybride data / power connectoren
Junction boxes en aansluiteilanden
Solar connectoren
etc.

 

LTW heeft zowel kunststof als metalen uitvoeringen; kabel- en chassidelen. Naast de standaard catalogus producten kan LTW de kabel uitvoeringen in gemolde of omgoten uitvoeringen met kabellengte op klantspecificatie en met de gewenste ader afwerking zoals strippen, vertinnen, met kabelschoen etc.
Ook de vorm van de connector, pinning, aansluiting van de pinnen kunnen op klantspecificatie aangepast worden, mits de economische grondslag daarvoor is.

 

Elincom is de geautoriseerde fabrieksdistributeur voor Amphenol LTW waterdichte connectoren in de Benelux, maar levert ook ver daarbuiten.

 

Vraag onze Amphnol LTW productspecialisten voor advies en bel +31(0) 10 - 264 0270 of info@elincom.nl

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl