image

Low ESR

Elincom electronics is specialist in passieve componenten en is vooral sterk in het vlak van Low ESR elco's. De condensator keuze binnen het pakket van Elincom is zeer groot, Elincom heeft een strategische samenwerking met de volgende Fabricaten:

  • NIC, heeft een uitzonderlijk breed pakket aan condensatoren waaronder Low ESR types, weerstanden, diodes, spoelen en tantaal condensatoren. De kracht van NIC is de snelle levertijd en goede verkrijgbaarheid van de diverse series.
  • Rohm Electronics heeft een zeer divers pakket aan SMD en through hole condensatoren, waarbij voornamelijk het zwaartepunt ligt op de keramische condensator.
  • Arcotronics heeft zich specialiseert in filmcondensatoren en vermogenscondensatoren voor o.a. netfiltering en elektromotoren.
  • FT cap is specialist in klantspecifieke uitvoeringen in het hogere vermogensbereik en voor in uitzonderlijke toepassingen. Uiteraard is Low ESR standaard verkrijgbaar.
  • Le Clanche Capacitors is de Zwitserse fabrikant van high-voltage en power capacitors voor specifieke markten zoals: luchtvaart, militair, medische, treinen en high tech industrie.

Elincom electronics is ruim 30 jaar actief in elektronica componenten. Onze toegevoegde waarde ligt in de directe contacten met de fabrikanten. Dat betekend kopen bij de bron en toegang tot diepe technische kennis.

Kijk op passieve componenten, bel 010-264 0270 of mailinfo@elincom.nl voor professionele support.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl