image

Ledstrip

De ledstrip is verkrijgbaar als flexibele en starre uitvoering; in wit en als kleurenstrip; maar ook voor in- en outdoor toepassingen voor professionele gebruikers.

Citizen biedt een ledstrip familie in warm- en koud witte uitvoering met een egale en zeer hoge lichtopbrengst. De onderlinge kleurverschillen zijn uiterst klein door de nauwe binning tijdens het productieproces.

Vossloh-Schwabe Optoelectronic biedt ledstrips in mono kleur en RGB uitvoering die aan te sturen zijn met DMX of Digiled.

Ledstrips zijn leverbaar in verschillende kleuren en lengtes en ook t.a.v. toegepaste techniek is er een keuze tussen COB (chip on board) en SMD ledstrips. Ook zijn er flexibele mono color en RGB ledstrips op de rol, die afgeknipt kunnen worden op lengte.

Elincom Electronics is de Nederlandse distributeur voor Citizen en VS Optoelectronic leds, ledstrips en ledmodulen. Met specialistische kennis en een uitgebreid productenpakket kunnen we vrijwel alle industriele oplossingen bieden.

Indien u de laatste informatie wilt, vraag onze product manager via  info@elincom of 010-264 0270 of onder producten-Leds op onze website.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl