image

Led-driver

Met meerdere leddriver fabrikanten in het pakket is Elincom de juiste partner voor vele uitvoeringen zowel indoor, outdoor, inbouw, opbouw als printplaatmontage uitvoeringen.

De efficiency van de leddriver is een van de belangrijkste specificaties om een energiezuinige oplossing te garanderen. Maar ook inschakelstroom, power factor en harmonische vervuiling moet bekeken worden, in bijzonder bij grotere aantallen drivers op een groep.
 
 

Fullham heeft een uitgebreid pakket inbouw leddrivers voor powerleds. Vooral in combinatie met hogere spanningen, wanneer er meerdere powerleds in serie staan. Er zijn ook dimbare varianten met nagenoeg geen inschakelstroompiek zodat er veel meer drivers op een groep aangesloten kunnen worden.
Als enige biedt Fulham een -all in one- oplossing voor noodverlichting. De normale leddriver en de noodunit met batterij, omschakeling en testunit geintegreerd in een driver.


Inventronics is gespecialiseerd in grotere vermogens en outdoor leddrivers, typische voor straatverlichting en high-bays. Met een grote efficientie en lange levensduur, zelfs in een extreem veeleisende omgeving. Er zijn naast basis leddrivers ook dimbare, programmeerbare en meerkanaals varianten Het uitgebreide pakket biedt altijd een passende oplossing voor een competatieve prijs.

 

Vossloh Schwabe Optoelectronics richt zich op de led verlichtingsapplicaties en heeft een standaard pakket led drivers voor algemene toepassingen. Daaronder vallen uitvoeringen met geintegreerde kleursturing en draadloos gestuurde RF drivers.


Peak heeft low cost low power led driver series voor printmontage in SMD, DIP14, DIP16 en DIP24 behuizingen; al dan niet met dimfuncties door PWM of analoge spanning.


Voor al deze fabrikanten geldt dat zij klantspecifieke oplossingen kunnen bieden.

 

Op onze productpagina of leds vindt u de standaard leddrivers, maar laat u gerust adviseren door een van onze productspecialisten te bereiken op 010-2640270 of  info@elincom.nl.


We helpen u graag verder!

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl