image

Led driver

Met meerdere led driver fabrikanten in het pakket is Elincom de juiste partner voor zowel inbouw, opbouw als printplaatmontage uitvoeringen.


 
Voor led aansturingen en vooral de moderne high powerleds wordt een led driver in de vorm van een constante stroombron gebruikt om de lichtsterkte te regelen. De efficiency van de leddriver is een van de belangrijkste specificaties waarna gekeken moet worden om een energiezuinige oplossing te garanderen. Maar ook inschakelstroom, power factor en harmonische vervuiling moet bekeken worden, in bijzonder bij grotere aantallen drivers.
 
 

Lumotech heeft het meest uitgebreide pakket inbouw led drivers  voor powerleds. Vooral in combinatie met hogere spanningen, dus wanneer er meerdere powerleds in serie staan. Er zijn ook dimbare varianten met nagenoeg geen inschakelstroompiek zodat er veel meer drivers op een groep aangesloten kunnen worden.

 
XP Power bied een serie IP67 waterdichte led drivers aan, van 15-150W.


Vossloh Schwabe Optoelectronics richt zich op de led verlichtingsapplicaties en heeft een standaard pakket led drivers voor algemene toepassingen. Daaronder vallen uitvoeringen met geintegreerde kleursturing en draadloos gestuurde RF drivers.
 
 
Peak heeft low cost low power led driver series voor printmontage in SMD, DIP14, DIP16 en DIP24 behuizingen; al dan niet met dimfuncties door PWM of analoge spanning.


Rohm biedt miniatuur IC led driver pakket voor verlichting, LCD backlights en mobile telefoons met overeenkomstige vermogens.

 


Voor al deze fabrikanten geldt dat zij klantspecifieke oplossingen kunnen bieden.  
 

Op onze productpagina of leds vind u de standaard leddrivers, maar laat u gerust adviseren door een van onze productspecialisten te bereiken op 010-2640270 of  info@elincom.nl.


We helpen u graag verder!

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
F: +31-(0)10- 26 40 275
 

info@elincom.nl