image

Koelprofiel

 

Elektronica en warmte zijn als vuur en water.

Seifert Electronic heeft een uitgebreid pakket koelprofielen en koelelementen voor elektrotechnische en elektronicatoepassingen. Seifert ontwikkeld en produceert in huis het complete spectrum van koellichamen: van koelprofielen op printplaten naar hoogvermogen ventilatie-units voor IGBT units tot vloeistof gekoelde units.

Het programma koelprofielen bestaan uit bewerkte aluminium plaat voor elektronicacomponenten of koelprofielen op elke gewenste lengte. Een gepatenteerd hoogvermogen koelblok bestaande uit in elkaar geperste ribben biedt een flexibele oplossing in veel lengte, breedte en hoogte maten.

De thermische weerstand van het koellichaam kan nauwkeurig bepaald worden door de engineers van Seifert. Het oppervlak van het koelprofiel kan naar wens zwart geëloxeerd worden of blank gelaten. Het contactvlak van het koelprofiel wordt in huis met het ultra moderne machinepark, volledig automatisch vlak gemaakt en zo nodig voorzien van boorgaten of schroefdraad.

Als toegevoegde waarde kan een thermische simulatie gemaakt worden om zo risico’s in het veld te vermijden.

Seifert heeft een grote voorraad basismateriaal in een computergestuurd magazijn, om zo elk koelprofiel snel te kunnen leveren met behoud van flexibiliteit.

Ruim 2500 klanten wereldwijd worden door Seifert voorzien van de nodige koeling.

Elincom electronics is de partner voor Seifert koelprofielen en heatsinks voor de industriële markt. Kijk op onze producten pagina van koelen, verwarmen of neem contact op met een productmanager op 010-264 0270 of info@elincom.nl .

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl