image

Kast Airco

Seifert mtm Systems is de pionier voor schakelkast klimatisering.

De machinebouw, medische industrie en telecom kennen de waarde van de onderhoudsvrije industriële airconditioner. De levensduur van besturingen en meet & regel apparatuur wordt hierdoor enorm verlengt.

 

Seifert biedt gepatenteerde filterloze industriële airconditioners, van 200W tot 3000W koelcapaciteit. Deze worden, niet voor niets, ook in de meest vervuilde omgevingen ingezet om moeiteloos hun taak uit te voeren.

De filterloze industriële airconditioners van Seifert zijn in vele bouwvormen en uitvoeringen: inbouw, half-inbouw, dakopbouw, aanbouw 19"; staal en RVS. Daarnaast biedt Seifert ook ventilator units, peltier koelers en warmtewisselaars, lucht-lucht en lucht-water. Volledig onderhoudsvrij en met een lange levensduur.

 

Seifert kan ook specifieke oplossingen bieden waarbij de klanteisen en –wensen ingevuld worden. Dit gebeurt al voor OEM-ers in de markten van telecom, industriele- en militaire omgeving.

 

Of het nu gaat om olieboorinstallaties in de woestijn, telecomkasten in de buitenlucht, bier-bottelmachines of radarsystemen in schepen, Seifert heeft de oplossing.

 

Elincom electronics B.V. is de exclusieve partner van Seifert mtm Systems voor Nederland.

Onze productmanagers kunnen u uitstekend adviseren voor de juiste koelunit in uw applicatie.

Bel of mail gerust: +31 (0) 1- 264 0270 of info@elincom.nl

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl