image

Industriele koeling

Elincom electronics levert industriële koeling van Seifert mtm Systems en DAU. Dit pakket omvat filterloze airconditioners, warmte wisselaars, chillers, coolplates, heatpipe assemblies en de daarbij behoren accessoires als deurcontacten en temperatuur- of vochtigheidsmeters.

 

Filterloze airconditioners voor wand/deur inbouw, half-inbouw, opbouw en dakopbouw in schakelkasten en 19” uitvoeringen. Er zijn uitvoeringen vanaf 320W voor kleine kasten tot 3kW. Roestvaststalen uitvoeringen zijn standaard leverbaar. Seifert kan bij opstellingen van meerdere airconditioners een regelsysteem leveren die het hoogste rendement haalt uit het gezamenlijke koelvermogen. Dit is juist voor industriele koeling zeer belangrijk om de levensduur te verlengen van het te koelen cabinet, maar ook de koelers zelf.

 

Ook peltierkoelers voor professionele toepassingen van 50 -150W koelvermogen, waarbij de afmetingen zeer beperkt blijven door het uitgekiende ontwerp.

 

Daarnaast is er een serie extreem platte warmtewisselaars lucht-water in 19” en als modules voor externe of interne montage. Het vermogen loopt van 700W tot 4kW. Seifert biedt voor industriële koeling ook chillers voor water, koelmiddel of olie.

DAU biedt met klantspecifieke oplossingen in industriele koeling voor coolpates, waterkoeling ten behoeve van bijvoorbeeld IGBT's of andere snelschakelende halfgeleiders.

Ook de heatpipes worden afgepast op de applicatie, de warmte wordt weggeleid naar een koelprofiel op afstand, die eenvoudig extra te koelen is.

 

De telecom markt heeft speciale aandacht van Seifert. De grote providers en fabrikanten van telecom apparatuur maken gebruik van industriele koelers voor outdoor toepassingen van Seifert. Deze kunnen geplaatst zijn aan telefoonpalen of bij zendmasten.

 

Naast standaard industriële koeling kunnen  DAU en Seifert ook maatwerk oplossingen bieden. We hebben ervaring onder andere in militaire toepassingen, industriële vervuilde omgeving, food industrie, maritieme oplossingen, oliewinning op land en offshore.

 

Onze product managers en product specialisten van industriele koeling helpen u graag verder.

 

Kijk op onze productenpagina koelen verwarmen of neem contact op met een de productspecialist voor industriële koeling: 010-264 0270 of info@elincom.nl.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl