image

High Lumen LED

Citizen is een van de marktleiders in high lumen leds.
Deze powerleds zijn opgebouwd uit een array van chips met een enorme lichtopbrengst van bijvoorbeeld 1500 Lumen bij 13 Watt. De ontwikkeling loopt steeds door en de lichtopbrengst en het rendement wordt steeds hoger.

De array’s van licht is door het grotere oppervlak uitstekend geschikt voor verlichtingsdoeleinden in tegenstelling tot enkelchips oplossingen.
De levensduur van de leds is uitzonderlijk lang omdat de thermische weerstand van de Citizen leds veruit de laagste is. Praktijktesten met zware omgevingsfactoren wijzen al op 50.000 branduren met < 20% verlies van lichtopbrengst, dit is ongekend voor power leds.

Sinds het begin is Citizen de prefered supplier van Nokia voor leds die gebruikt worden in mobiele telefoons voor backlight toepassingen maar ook als flits voor de ingebouwde camera. Naast de SMD leds is Citizen nu de weg ingeslagen van high lumen leds voor de verlichtingindustrie. De Citizen high lumen led wordt o.a. gebruikt in downlights en in spots. De focus van Citizen ligt ook op het ontwikkelen en produceren van high power leds met een hoge lumen waarde. Citizen onderscheidt zich daarin nadrukkelijk vergeleken met andere aanbieders op de markt. De high lumen led is opgebouwd uit meerdere chips die gezamenlijk een serie/parallel schakeling vormen om zodoende met standaard voedingen deze leds te kunnen aansturen. Deze voedingen zijn beschikbaar in stromen van 350mA, 500mA, 750mA en 1000mA. De nieuwe generatie leds is gebaseerd op deze standaard voedingen.

Indien u de laatste informatie wilt, vraag onze product manager viainfo@elincom.nl, bel naar 010-264 0270 of kijk op onze producten webpagina

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl