image

Glasvezel

Pofnetz is een Duitse fabrikant van producten die gebruikt worden voor glasvezel toepassingen.

Naast de standaard en custom zend en ontvangstmodules voor de pcb leveren zij ook konnektoren voor zowel POF, HCS als glasvezelkabel, tools voor het knippen monteren en polijsten van konnektoren, converter modules en meetinstrumenten voor het meten van de demping in een glasvezel.

 

Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk, waaronder meervoudige aders, robuuste buitenmantel enz. Ook het materiaal van de fiber kan verschillen zoals kunststof POF maar ook HCS 200/230um en glas 50/125um, 62,5/125um en 100/140um, zowel simplex als duplex.

 

Pofnetz levert de glasvezel kabel op de rol, als patch kabels in diverse lengtes en uitvoeringen of in een klantspecifieke uitvoering. Deze kabel is zowel simplex en duplex verkrijgbaar, terwijl een paar uitvoeringen zelfs meerdere vezels hebben in 1 kabel. Ook zijn er glasvezel kabels die in kabelgoten gebruikt worden voor b.v. robots en andere toepassingen, die zeer flexibel moeten zijn.

 

Bekijk het aanbod online op onze productenpagina Interconnect of maak het u makkelijk en laat het uitzoeken door een van onze productspecialisten.

 

Bel 010-2640270 of email info@elincom.nl, we helpen u graag verder! 

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl