image

Fulham

Fulham geeft met de Lumo-serie leddrivers een duidelijk statement aan de verlichtingswereld dat leddrivers geen netvervuiling hoeven te veroorzaken.

 

De Fulham leddrivers geven een zeer lage harmonische vervorming. Er is eigenlijk geen vergelijkbaar product in de hoogste kwaliteitsklasse, met een zo lange levensduur en zo een concurrerend prijsniveau op de markt verkrijgbaar.

 

Het grote voordeel van de Fulham Lumo-serie  LEDdrivers is dat er nagenoeg geen stroompiek is bij het inschakelen optreedt. Daarom kunnen wel 80 drivers op één standaard 16A groep aangesloten kunnen worden; dat scheelt bij nieuwbouw behoorlijk in de kosten voor installatie, bekabeling en vastrecht.


 

De powerfactor is 0.97 tot 0.99; vergelijkbaar met moderne ballasten van conventionele verlichting. Door het ontwerp van de voeding en het gebruik van de hoogste  kwaliteit componenten is de levensduur gespecificeerd op maar liefst 80.000 uur.
Fulham geeft op al haar leddrivers standaard 5 jaar garantie.

 

Fulham heeft een steeds groeiend pakket leddrivers voor AC en DC voeding in low power en high power uitvoeringen, dimbaar en zelfs drivers voor noodverichting met geintegreerde batterij.
OEM uitvoeringen en aangepaste uitvoeringen zijn mogelijk.

 

Vraag onze led- en leddrivers productspecialisten om advies op +31 (0)10 - 264 02 70 of info@elincom.nl.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl